DVD To nejlepší z Jednoho světa na školách

pátek 29. dubna 2011 ·

Jeden svět na školách vstupuje do 10. roku existence, učitelům nabízí výběrové DVD zdarma.

Vzdělávací program Jeden svět na školách, poskytující školám dokumentární filmy a doprovodné metodické pomůcky k výuce aktuálních témat současného světa a novodobé historie, letos vstupuje do 10. roku existence a při té příležitosti pro pedagogy připravil výběrové DVD To nejlepší z jednoho světa na školách.

DVD je k dispozici zdarma a je určeno jak pro učitele ze ZŠ, SŠ a pedagogických fakult VŠ, kteří jsou v programu již zapojeni, tak i těm, kteří se s ním setkávají poprvé. DVD obsahuje dokumentární filmy, sociální spoty, aktivity do vyučování, informace k tématům jednotlivých titulů, rady a doporučení pro práci s audiovizuálními materiály či komentář od režiséra, učitele a studenta.

DVD si mohou učitelé objednat jak pro sebe, tak i pro své další dva kolegy. Více informací o DVD, včetně možností objednávky, naleznete ZDE. Bližší podrobnosti k programu Jeden svět na školách jsou pak k dispozici ZDE

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger