Festival muzejních nocí

středa 18. května 2011 ·

V roce 2011 se uskuteční již 7. ročník Festivalu muzejních nocí, který bude probíhat ve dnech 20. května až 11. června 2011. Festival zastřešuje jednotlivé akce muzeí a galerií a poskytuje tak platformu pro spolupráci a také pro lepší informovanost veřejnosti o nabídce našich kulturních institucí.


Od čtvrtého ročníku tato významná událost oficiálně začíná Národním zahájením, které se každý rok uskutečňuje ve spolupráci s Asociací krajů ČR a některým z krajů České republiky. V letošním roce proběhne toto slavnostní zahájení v Plzni (20. května) a řadu muzejních nocí uzavře Pražská muzejní noc (11. června).

O tom, kde se jednotlivé muzejní noci konají a jaký je zde pro návštěvníky připraven program, informují společné internetové stránky na adrese www.muzejninoc.cz

Festival navazuje na Mezinárodní den muzeí, který byl vyhlášen 18. května. Pořadatelé zvou: „Přijďte tento svátek oslavit společně s námi – těšíme se na Vás!“

Podrobnosti o akci si můžete přečíst ZDE.

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger