Elektronické knihy pro využití při studiu

sobota 1. prosince 2012 ·

Pokud vás už nebaví kupovat, nebo půjčovat si těžké knihy za poměrně vysoké částky, využijte elektronické knihy ke studiu na středních a vysokých školách.

Odborné publikace z několika nakladatelství si můžete koupit, nebo pouze zapůjčit v elektronické podobě do vašeho PC, tabletu, chytrého telefonu, nebo e-knihy na novém portálu www.flexibookstore.cz. Naleznete zde tituly z nakladatelství Portál a Fraus. Nabídka publikací se bude dále rozšiřovat.


Co Flexibook nabízí?
– unikátní koncept umožňující využití elektronického obsahu ve škole (interaktivní tabule, dataprojektor) i doma (PC, notebook, tablet)
– shodnou vizualizaci učebnic ve všech zařízeních (PC, notebook, tablet, chytrý telefon)
– intuitivní ovládání
– snadnou orientaci v knize
– atraktivní grafiku a motivující interaktivní cvičeni
– rozšiřující multimédia (audio, video, animace) a další interaktivní prvky, které umožňují učitelům měnit formu i didaktiku výuky
– možnost zápisu vlastních poznámek a vkládání vlastních dokumentů
– snadné stahování

E-knihy jsou totožné s obsahem tištěné knihy a neobsahují žádné rozšiřující materiály. Interaktivní knihy obsahují přidaná multimédia, jako např. audionahrávky, videa, animace, dokumenty apod.

Více informací naleznete ZDE.

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger