Jitka Suchá: Trénink slovní zásoby pro každý věk

sobota 29. března 2014 ·

Kniha osloví aktivizační pracovníky, školní a mimoškolní pedagogy i jednotlivce, kteří chtějí kultivovat svůj slovní projev či zájemce o procvičování mozku komplexní formou se zaměřením na rozvíjení jazykových dovedností.

Kniha obsahuje řadu různých cvičení zaměřených na rozvoj slovní zásoby. Cvičení však kromě tohoto prvotního cíle procvičují paměť, koncentraci, kreativitu (pravou mozkovou hemisféru), logické myšlení (levá mozková hemisféra), jazykový cit, schopnosti vyjádření v psaném i ústním projevu. Cvičení jsou koncipována pro jednotlivce, po naznačených úpravách je lze použít i ve skupině. Součástí knihy je klíč s řešeními všech úloh.

Jitka Suchá vystudovala ergoterapii a fyzioterapii, vede denní stacionář pro seniory, pořádá přednášky, semináře a kursy, publikovala několik úspěšných knih s podobnou problematikou.

Více informací i o jejích dalších knihách najdete ZDE. Objednat si knihu můžete také ZDE.

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger