12. 4. 2014 Cirkus vědy Masarykovy univerzity

sobota 5. dubna 2014 ·

Zveme Vás na vědecky zaměřenou konferenci pro středoškolské pedagogy v sobotu 12. 4. 2014 v čase 9.00–14.00 hodin. Univerzitní kino Scala v centru Brna, následně přírodovědecká fakulta a fakulta sociálních studií MU.

Konference Cirkus vědy Masarykovy univerzity se koná v sobotu 12. 4. 2014 a je určena pro mimopražské pedagogy středních škol z České republiky (omezení kvůli projektu). Budou představeny projekty a pracoviště všech devíti fakult Masarykovy univerzity. Inspiraci pro vlastní výuku nabídnou jednotlivé stánky s pokusy a měřením, poslední část bude zaměřena na prohlídky pracovišť, workshopy, přednášky a diskuze. Účastníci se mohou těšit i na neobvyklé způsoby výměny zkušeností s kolegy – Think tank a představí se i aktivita Science slam.

Účast na konferenci je zdarma, je však nutné se předem přihlásit. Počet účastníků z jedné školy omezený není, konference je ale nachystaná jen pro stovku účastníků. Přihlašovací formulář naleznete spolu s detailnějším programem a kontakty v pozvánce ZDE
. Těšíme se na Vás.

Martina Jiříčková, jirickova@rect.muni.cz

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger