15. 10. 2014 Škola v muzeu

neděle 28. září 2014 ·

Setkání v Moravském zemském muzeu, na němž učitelům představíme nový ročník Školy v muzeu (říjen 2014–únor 2015), včetně dvou ukázkových hodin v expozicích našeho muzea, které předvedou studenti z předešlého ročníku.

Projekt Škola v muzeu je připraven ve spolupráci s Masarykovou univerzitou a nabízí žákům a studentům konkrétních věkových skupin základních a středních škol vyučovací hodinu, která je připravená podle RVP. Výukové moduly jsou zpracovány a prezentovány studenty Masarykovy univerzity v rámci kreditované praxe za dohledu odborných garantů Moravského zemského muzea.

Projekt nabízí interaktivní vyučovací hodinu v reálném prostřední muzejní expozice, součástí jsou i pracovní listy a závěrečné shrnutí, jímž učitel ve škole ověří znalosti, které si žáci odnesli z hodiny. Záměrem je, aby se již učitelé k tématu v hodině nemuseli vracet.

Místo a čas konání: v 16.00 hodin v Dietrichsteinském paláci, Zelný trh 8, Brno

Více ZDE.

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger