7. a 8. 2. 2015 NÁRODNÍ GALERIE: dny volného vstupu

pondělí 2. února 2015 ·

K příležitosti oslav 219. výročí založení Společnosti vlasteneckých přátel umění zve Národní galerie v Praze na dny volného vstupu, které se letos uskuteční o víkendu 7. a 8. února. Ve všech budovách Národní galerie v Praze bude pro návštěvníky připraven nabitý doprovodný program.

Během celého víkendu bude pro návštěvníky připraveno několik desítek komentovaných prohlídek či komentářů klíčových děl.

Palác Kinských bude díky spolupráci s FAMU hostit přednášku a promítání animovaných filmů mladých japonských autorů. Ve Schwarzenberském paláci proběhne taneční dílna společenského barokního tance.

Na své si přijdou ale i rodiny s dětmi. Ty budou moci ve Schwarzenberském, Veletržním a Šternberském paláci plnit rozmanité úkoly a hádanky související s vystavenými díly. Ve Veletržním paláci budou navíc připraveny i speciální přednášky právě pro dětské návštěvníky.

Podrobný doprovodný program a další informace najdete ZDE.

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger