Projekty v aplikované ekonomii pro nadané studenty

pátek 12. srpna 2016 ·

Centrum pro ekonomický výzkum a doktorské studium (dále jen CERGE-EI), společné pracoviště Univerzity Karlovy a Akademie věd ČR, pořádá projekt s názvem Projekty v aplikované ekonomii pro nadané studenty.

Jde o intenzivní dvanáctitýdenní seminář podpořený z prostředků MŠMT pro matematicky nadané středoškoláky, kteří mají zájem porozumět ekonomice a fungování společnosti a zapojit se pod vedením zkušených ekonomů do konkrétního výzkumného projektu.

Projekt bude realizován v anglickém jazyce, v případě potřeby bude vytvořena českojazyčná skupina. Pro studenty bude připraven workshop v oblasti anglického odborného projevu.

Seminář je zdarma a probíhá od konce září do prosince 2016 na CERGE-EI každý týden ve formě dvouhodinového bloku.

Ukázková hodina se uskuteční v CERGE-EI dne 7. září. Pro účast stačí poslat registraci na mailto:cergeei@cerge-ei.cz?subject=Projects%20in%20Applied%20Economics%20for%20Talented%20Students%20.

Deadline pro přihlášky je 12. 9. 2016.

Více informací, včetně jednoduchého registračního online formuláře, na stránkách CERGE-EI, na facebookovém profilu CERGE-EI, případně ZDE


0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger