Hana Vaverková: Zdarma – zdarma – zdarma – zdarma!!!

úterý 20. prosince 2016 ·

Marie Ange Noa má přivřené oči, ruce na spáncích, před sebou skleněnou kouli a slibuje: „ Nechte mne, abych zdarma splnila Vaše nejtajnější sny…Dokážu to a nebude Vás to stát ani korunu!“

Honem přemýšlím, co si tak přát. Mám si vybrat tři ze třinácti nabízených možností …

1. Vyhrát do 14 dnů spoustu peněz v loterii. No jo, ale jak to udělat, když nesázím? Nebo č. 2 – Mít v životě štěstí. Díky, už se stalo. Co třeba č. 4? – Mít věrného/ou a upřímného/ou partnera/ku. To bych ráda, ale na to už je jaksi pozdě.

Ovšem bod č. 5 je ten pravý! Mít úspěšné a šťastné děti. Jo, to bych si fakt přála a doufám, že to Marie Ange Noa zařídí.

A co bod č. 9 – Potkat „ velkou“ lásku? Jako ještě jednou? Teď, na starý kolena? No, a proč ne! Kroužkuju k pětce ještě devítku. Tak honem ještě jedno. 10 – Mít dost peněz a nemuset už pracovat? Stalo se. Můj současný plat společně s důchodem přesně odpovídá částce, kterou si zasloužím. A co 11? Stát se majitelem pěkného domu nebo bytu. Díky, mám bezva barák, úplně mi stačí. 12? Vzít si osobu, kterou máte rádi? Splněno. Můj milý muži, pořád tě miluju.

Tak do třetice všeho dobrého poslední bod č. 13 – Nemít problémy s dětmi. Ježíš, to né, to by byla nuda. Tak snad ta pětka a devítka budou stačit.

Čtu dál a nestačím se divit. Šťastlivci píší, co všechno jim paní Marie splnila. Z šesti zveřejněných dopisů 4 vyhráli miliony, a to patrně ve stejném měsíci! Fakt zázrak. A paní A.P. vyhrála rovných 900 000 Kč, i když chtěla jen 150 000! Neuvěřitelné!

A aby toho nebylo málo, chce mi Marie Ange Noa ZDARMA poslat ještě dva dárky: 1. Vaši věštbu osobního štěstí a Speciální talisman pro zvýšení Vašeho štěstí ve hře.

Tak jo, jdu do toho. Teď ještě rychle vyplnit kupón – příjmení, jméno, adresu, obec a povinně také datum a místo narození. A pokud je známo i hodinu. A sakra. To nevím a máma už tu není, aby mi ji prozradila.

Nu což. Úspěch a štěstí nechám na svých dětech a jedna velká láska za život mi bohatě stačí. A hned v pondělí nakopíruju přílohu několika českých deníků svým žákům a budeme si povídat o klamavé reklamě. Díky, Marie Ange Noo, líp bych to nevymyslela!


0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger