Václav Pilík, Martina Kostková, Martina Ventluková: Zákon o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině. Praktický komentář

sobota 22. července 2017 ·

Chcete zakládat dětskou skupinu? Pak tato publikace je určena pro vás. Komentář zákona pro právníky i "neprávníky". Srozumitelný, praktický.

Struktura praktického komentáře zahrnuje nejen vlastní výklad, ale také jeho kontext a odkazy na další zdroje informací (kterých je za krátkou dobu fungování dětských skupin podle nové úpravy pomálu). Text vlastního výkladu je potom podrobně strukturován s ohledem na snadné vyhledávání.

Menší rozsah komentáře odráží počáteční stav působení specifické úpravy dětských skupin a za tohoto stavu podle názoru autorů může také dobře vyhovět i poptávce po základní právně výkladové rukojeti.

Václav Pilík, Martina Kostková, Martina Ventluková: Zákon o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině. Praktický komentář. Praha: Wolters Kluwer, 2017. 156 s. ISBN 978-80-7552-510-9.

Ukázku si můžete stáhnout ZDE. Knihu si můžete objednat ZDE.


0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger