Zajímavé pozice v nadaci Depositum Bonum a nadaci České spořitelny

sobota 5. srpna 2017 ·

Nadace Depositum Bonum a nadace České spořitelny dělají skvělé věci ve vzdělávání a k dalšímu rozvoji potřebují obsadit tři pozice. Pokud by vás to zajímalo nebo víte o někom, koho by to zajímat mělo, hlaste se, posílejte tipy, šiřte.


1. Manažer vzdělávacího programu

S Martinem Kozlem předáváme nadační štafetu, abychom se mohli plně věnovat rozvoji Učitele naživo. Pokud je vzdělávání vaše téma a leží vám na srdci, jak vypadá učitelská profese v Česku, tak tohle je pozice pro vás – budete v nadaci pečovat o Učitele naživo, Hejného metodu, Elixír do škol a další skvělé věci z jejího porftolia.


2. Finanční a provozní srdcař

Cituji ředitele nadací Ondřeje Zapletala: hledám k sobě do vedení nadace České spořitelny a nadace Depositum Bonum provozního a finančního ředitele. Je to obrovská příležitost – máme skvělé lidi v týmu, skvělé lidi ve správní radě, skvělá témata (vzdělávání a rozvoj učitelské profese, rozvoj podnikavosti občanské společnosti), silnou autonomii, v nadačních jměních a ostatním kapitále více než 2 miliardy Kč a na české prostředí novátorské přístupy podnikavé filantropie (venture philanthropy).


3. PR manažer na 0,5 úvazku do Učitele naživo

Učitel naživo má za sebou velmi úspěšný první rok – spoustu zkušeností, velkou spokojenost prvních 16 absolventů a v září se těšíme na 28 nových studentů. A teď už jen potřebujeme, aby se o tom všem pořádně vědělo!:-).

Jan Straka, Ondřej Zapletal, Martin Kozel

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger