Online jazyky rozdají zdarma své kurzy studentům

čtvrtek 16. dubna 2020 ·

Online jazyky, se kterými se pomocí online programů a aplikací vzdělávají stovky tisíc Čechů, nově otevírají své programy a dávají kurzy angličtiny a nejazykové kurzy až do konce školního roku zdarma pro všechny studenty základních, středních, vysokých i mateřských škol.

„Vývoj situace v posledních dnech byl šokující nejen pro nás, ale pro všechny. Učitelé z různých škol nás začali masivně kontaktovat, zda pro ně můžeme zprostředkovat online výuku pro studenty. Tak dlouhý výpadek v učivu si školy nemohou dovolit,“ komentuje vývoj posledních týdnů Martin Dvořák z Online jazyků a dodává: „S našimi kurzy mají aktuálně zkušenosti žáci a studenti ze 402 základních a středních škol. Situace posledních dní se ale v České republice tak zkomplikovala, že jsme se rozhodli poskytnout naše kurzy všem dětem a studentům zdarma a to až do konce školního roku."


Na své si přijdou nejmenší i vysokoškoláci

Online jazyky zpřístupňují svou vlajkovou loď – kurzy angličtiny – a to už pro nejmenší žáky mateřských škol, kurzy pro žáky základních škol, obecné kurzy angličtiny od A1 po C2 i speciální kurz angličtiny jako přípravy k maturitě.

Pro žáky a studenty nově otevírají také zásobu nejazykových kurzů pro základní a střední školy, kde si mohou opakovat český jazyk, dějepis, zeměpis nebo chemii. Mezi těmito kurzy si studenti mohou vybrat a studovat je v rámci online rozhraní na svém počítači nebo v rámci aplikace na svém telefonu a tabletu. „V rámci mobilní aplikace je možné se propojit se svými spolužáky a motivovat se ve studiu navzájem. Obratem také připravujeme rozšířený přístup pro učitele, aby mohli posun dětí ze třídy sledovat a vyhodnocovat,” představuje novinky v systémech Martin Dvořák z ONLINE jazyků.


Bezplatnou aktivaci kurzů pro děti, žáky a studenty je možné získat ZDE.

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger