Petra Vondrová: Třída plná barev

sobota 5. června 2021 ·

Kniha aktivit pro MŠ zaměřená na celý školní rok nabízí pedagožkám a pedagogům mateřských škol pestrou škálu různých aktivit: povídání, básničky, výtvarné a pohybové činnosti, hudební chvilky, konkrétní odkazy na dětskou literaturu a pohádky atd.


Veškeré aktivity jsou navrženy s důrazem na prožitkové učení. Jde o další z řady školních programů, který se komplexně věnuje náplni RVP a to tak, aby to bavilo děti i paní učitelky.


Petra Vondrová působí jako pedagog českého jazyka a výtvarné výchovy na různých stupních vzdělávání. Věnuje se i lektorování seminářů s výtvarným zaměřením pro vzdělávací instituce. Inspiraci k výtvarné tvorbě čerpá především z přírody i ze světa výtvarného umění. V nakladatelství Portál vydala knihy Výtvarné techniky pro děti (2001), Výtvarné náměty pro roční období (2005), Zábavné výtvarné lekce (2008), Výtvarné inspirace na celý rok (2011).


Více informací a ukázky z knihy najdete ZDE.


 

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger