K tabuli půjde české školství

sobota 20. listopadu 2021 ·

V rámci komunikačních aktivit podpořila Nadace České spořitelny projekt časopisu Maminka.


K tabuli půjde české školství – tak se jmenuje projekt časopisu Maminka, který se Nadace rozhodla podpořit. Jedná se o sérii článků, rozhovorů či reportáží o školství, které vychází v tištěném měsíčníku Maminka a také na jeho webu.


"Díky Nadaci České spořitelny vzniká nová etapa projektu. V každém vydání Maminky bude jedno velké školní téma a každý týden se školství budeme věnovat na webu maminka.cz. Budeme natáčet reportáže ze škol, které předběhly svou dobu a učí tak, jak bychom si to v Mamince přály pro všechny děti v republice. Připravujeme podcasty s řediteli škol, psychology i výjimečnými pedagogy a plánujeme zapojovat i naše čtenářky," uvedla šéfredaktorka časopisu Maminka Alice Rossi.


Nadace České spořitelny se projekt rozhodla podpořit v rámci komunikačních aktivit, které cílí na to, aby se o stěžejním tématu kvality českého školství dozvěděla co nejširší skupina lidí.


 "Jsme přesvědčeni, že díky čtivým článkům, videím a debatám, které budou poukazovat na nejpalčivější problémy vzdělávacího systému, o nich mohou čtenáři začít více přemýšlet a sami podpořit lepší vzdělávání svých dětí," řekl k novému partnerství Karel Valo, finanční a provozní ředitel Nadace České spořitelny.


0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger