Bronislav Sobotka: 365 anglických cool frází a výrazů

sobota 8. ledna 2022 ·

Hravá kniha pro všechny, kteří chtějí vylepšit „zvuk“ své angličtiny, znít víc cool a mít zásobu užitečných výrazů a frází pro každou příležitost.


Tahle sbírka často používaných obratů, nepřeložitelných s pouhou znalostí jednotlivých slovíček, nevznikla z lásky k angličtině, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale ze závisti. Kdykoliv totiž její autor, nadšený učitel angličtiny Broňa Sobotka slyšel něco, u čeho si pomyslel „Kéž bych něco tak cool řekl já!“, danou větu si zapsal. Chtěl, aby to byl příště on, komu budou ostatní závidět pohotové anglické hlášky. 


A přesně tak ostříleně můžete nyní díky této knize znít i vy. Tak, aby ti, co vás uslyší, pronesli ono závistivé: „I wish I had said that!“



V knize najdete 


— cool fráze a výrazy pro každou situaci.

— obraty, které udělají na ostatní dojem.

— ustálená slovní spojení pro nejrůznější příležitosti.

— věci, které vás ve škole nenaučili.

— odkaz na procvičování jejich užití



O autorovi 


Bronislav Sobotka (* 1981) je nadšený učitel z Brna, který pomáhá lidem zamilovat se do angličtiny. A to přesto, že sám ve škole z cizích řečí propadal a anglicky se začal učit sám až ve dvaceti letech. Nyní je držitelem červeného diplomu a několika certifikátů z mezinárodních zkoušek, angličtinu učil i na kurzech v Oxfordu. 


Kromě toho, že natáčí v ČR nejsledovanější YouTube videa zaměřená na angličtinu, je také přesvědčen, že anglicky se zvládne naučit každý, kdo opravdu chce. Tedy i vy. O tom, jak na to, napsal knihu Zamilujte se do angličtiny. Neprůstřelný návod, jak se naučit anglicky a užít si to




0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger