Else Müller: Stříbrný prach z hvězd. Autogenní trénink pro děti od 4 let

sobota 4. června 2022 ·

Pohádková kniha určená k tomu, aby dětem pomohla vypořádat se s rušivými vlivy dne, zbavit se případných obav a úzkostí a aby navodila atmosféru, ve které se bude dětem krásně usínat. Kniha je psána podle metody autogenního tréninku prof. J. H. Schultze.


Tato metoda má děti na spánek připravit, uvolnit, povzbudit jejich fantazii a rozvinout ji do klidného příběhu, který dětem pomůže usnout a odpočinout si. Kniha je určena dětem v domácím prostředí, stejně tak ale své využití nalezne i v mateřských školách, ve školních družinách, u dětských psychologů a speciálních pedagogů. Všude tam, kde je dobré dětem pomoci se zklidnit a kvalitně si odpočinout.


Else Müller žije ve Frankfurtu nad Mohanem. Pracuje jako terapeutka, organizuje kurzy autogenního tréninku. Je autorka několika úspěšných knih. V Portále jí vyšly knihy Příběhy z měsíční houpačky a Pod nohama cítíš stébla trávy.


Martina Špinková se věnuje volné a užité grafice, ilustraci a výtvarné redakci. Dlouhá léta působila jako ředitelka hospicového občanského sdružení Cesta domů. V Portále vyšla s jejími ilustracemi mj. kniha Příběhy z měsíční houpačky.


Ukázky z knihy najdete ZDE.


0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger