Hana Vykoupilová, Helena Zitková: Připravte děti na život. Rozvoj soft skills pro každého

sobota 26. listopadu 2022 ·

Naše kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti potřebné pro spokojený život. Díky použitému koučovacímu a sebekoučovacím principu má velký význam nejen pro rozvoj dětí, ale také dospělých.


V knize se například dozvíte, jak naučit děti pečovat o své tělo, aby dobře fungovalo, mělo dostatek energie a bylo v kondici. Naučíte se, jak “provádět” duševní hygienu a budovat dlouhodobou psychickou odolnost. Zjistíte, jak důležitá je sebeláska a jak o ni pečovat. Odkryjete oblast dovedností potřebných pro budování harmonických a funkčních vztahů. A najdete cesty, jak v životě růst a být úspěšní. 


Kniha je plná praktických nápadů, tipů a původních technik, které můžete s dětmi snadno a kdykoli použít. A co víc, kniha reflektuje současnou online dobu a jak se s ní vypořádat. Knihu oceníte ať už jste rodič, prarodič, učitel, školní psycholog nebo vedoucí zájmových kroužků. Kniha je návodem k okamžitému použití, jak poskytnout dětem dostatečnou výbavu k naplněnému a spokojenému životu.


Hana Vykoupilová a Helena Zitková: Připravte děti na život | vydalo nakladatelství BizBooks | rok vydání: 2021 | formát: brožovaná kniha | počet stran: 216 | cena: 299 Kč




0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger