Jan Hřídel: Co je to WifiCS 2014?

čtvrtek 15. května 2014 ·

WifiCS 2014 je česko-slovenský zážitkový kurz určený přímo pro teenagery, který letos pořádá Prázdninová škola Lipnice ve spolupráci se slovenskou organizací Plusko.

Jedná se o výběrový desetidenní zážitkový a vzdělávací kurz pro mladé lidi od 16 do 19 let z Česka a Slovenska. Cílem kurzů Prázdninové školy je poskytnout účastníkům silný impuls vedoucí především k jejich dalšímu rozvoji a práci na sobě. Na kurzu můžete zažít recesní show, strategickou hru, happening, výtvarnou a divadelní dílnu, náročný týmový závod, chvíle zklidnění i řízenou diskusi.

Vše vychází z nejlepší tradice Prázdninové školy Lipnice, která se již několik desítek let věnuje rozvoji zážitkové pedagogiky v České republice.

Kurz WifiCS 2014 se koná od 15. do 24. srpna 2014 v Lomu Na Hřebenech u Lipnice nad Sázavou. Zatopený lom obklopený smrkovými a borovými lesy vytváří nezapomenutelnou atmosféru. Základní cena kurzu je 4 990 korun, ale díky dotaci z programu Evropské unie Mládež v akci můžeme účastníkům v těžší finanční situaci poskytnout výraznou slevu. Kurz je neziskový, tvoříme ho ve svém volném čase a kurzovné slouží pouze k úhradě nákladů. Uzávěrka přihlášek je letos 18. května.

Nabízíme to nejlepší ze starých i nových sbírek Zlatého fondu her: Targa Florio, Noční obrazy, Aréna a další. Navazujeme na slavné kurzy Prázdniny, Loading a GO! Ale hledáme také úplně nové cesty. Přijede host z volební kampaně nového slovenského prezidenta Andreje Kisky? Dramaturg z České televize? Filosof? Jací budou další zajímaví hosté?

„Odkud kráčíš a kam směřují Tvoje kroky?
Ani google nemá odpovědi na všechny otázky. Některé věci si musíš zažít.
Legendární Lipnický lom. Dřina a pot. Dotyk dna. Smích i napětí. Různé úhly pohledu. Chuť bahna, vůně lesa, pomocná ruka, když ji potřebuješ. Odpovědi, ale i další otázky. Inspirace a zamyšlení. Stále však Tvoje vlastní volba.
Chytáš signál? Připoj se!“

Podívejte se na náš web www.wifics.cz, nebo na facebook.com/KurzWifiCS,
na jakékoli dotazy se těší Jan Hřídel (gridel@seznam.cz).

Za celý tým WifiCS 2014 srdečně zdraví

Jan Hřídel

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger