Rodiče, hledáte aktivní školy? Podívejte se na novou mapu na stránkách eduin.cz

pátek 27. dubna 2012 ·

EDUin nabízí rodičům interaktivní mapu škol, které jsou zapojené do rozvojových projektů.

Na stránkách eduin.cz můžete najít interaktivní mapu, která jako jediná na českém internetu umožňuje vyhledávat na celém území České republiky školy zapojené do projektů jako Zdravá škola, Rodiče vítáni nebo Začít spolu. Mapa má sloužit především rodičům k orientaci při výběru školy pro své dítě a odborné veřejnosti k informování o tom, které školy se do jednotlivých programů zapojují.

Mapu aktivních škol si můžete prohlédnout ZDE. Mapa umožňuje filtrovat obsah buď po jednotlivých programech (hledáte například jen školy s programem Začít spolu), nebo po jednotlivých krajích.

Tomáš Feřtek, tiskový mluvčí EDUin, řekl: „Mapa aktivních škol je nová pomůcka pro rodiče, novináře a odbornou veřejnost, která poprvé integruje informace ze sedmi rozvojových programů. Samozřejmě to neznamená, že škola, která se účastní práce ve všech programech, je právě ta nejlepší, ale přesto mapa umožňuje školám ukázat nadstandardní služby, které dětem a jejich rodičům nabízejí. Počítáme s tím, že tento softwarový nástroj budeme dále rozvíjet a doplňovat ho na základě připomínek od škol i rodičovské veřejnosti.“

Kontakt:
Tomáš Feřtek, tiskový mluvčí EDUin
e-mail: tomas.fertek@eduin.cz, mobil: 602 687 016

0 komentářů:

Šéfredaktorka

Výtvarné umění



WebArchiv - archiv českého webu



Licence Creative Commons
Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.

Powered By Blogger